3 tanker om “4 Januar – Info om den nye hjemmeside m.m.

 1. Hej alle!
  Hav en hyggelig aften. Jeg bliver hjemme og skriver på en historie – med fotos. Dejligt med den nye hjemmeside!
  NB:Adgangen til NF er ikke sikker – min email kan blive snuppet, så jeg logger ikke ind (får en advarsel fra mit systenm. forslag: sørg for t forbindelsen går igennem en af de sikre eksterne servere, der gør at tilgangen ikke kan blive tracket tilbage til den oprindelige computer (min – eller din)!
  Hejsa,
  Marianne

  1. Hej Marianne.
   God fornøjelse med skriveriret.
   Det er korrekt at adgangen til den nye hjemmeside heller ikke er krypteret. I bund og grund betyder det at når du indtaster din email i login boksen vil teksen blive sendt fa din pc til serveren og tilbage, og det er i denne korrenspedence at din email vil kunne blive opsnappet af evt hackere. Jeg kan dog berolige dig med at risikoen for at der skulle blive opsnappet noget, er meget lille pga hjemmesidens art og størrelse, vi skal bla. i aften tale om at få et ssl certificat til siden, så al vores data vil blive krypteret og siden vil være endnu mere sikker at bruge, men da sådan et koster penge at købe er det noget vi lige skal have vendt med karsten.

   Vi ses
   Michael.

   1. Tak for svar Michael. Jeg tænkte at hvis jeg gik igennem det der hedder VPN, så kunne jeg ikke blive opsnappet. Jeg bruger Firefox af samme grund, da den nu er sikret, når man søger via den browser!
    Vi tales ved!
    Hejsa, Marianne

Skriv et svar