Næstved Fotoklub arrangerer:

Den 7. Golden Digital Salon 2022

 

 

Næstved Fotoklub er igen klar med den Internationale fotokonkurrence ’The Golden Digital’ – vi har denne gang udvidet med en ’Creative’ kategori, vi ser frem til en masse spændende kreativiteter ud over de sædvanligvis super flotte farve- og monochrome billeder der deltager.

Besøg konkurrencens hjemmeside www.the-golden.dk og læs om reglerne og få præsenteret de 6 dommere der skal udføre det store arbejde med bedømmelsen.

Vi ser frem til også at modtage dine billeder !

Næstved Fotoklub

The Golden Team

 

Mere om The Golden

Siden 1983 har Næstved Fotoklub arrangeret den internationale fotokonkurrence, The Golden. Der er gennemført tæt ved 30 konkurrencer med mange tusinde deltagere fra hele Verden. Konkurrencen er anerkendt af de vigtigste internationale fotoorganisationer, som kontrollerer, at den er retfærdig og opfylder en række krav til upartiskhed og fair bedømmelse af alle billeder af en dommerkomite med internationalt niveau. I de første år var alle billeder på papir, og der blev trykt et katalog med konkurrencens bedste billeder. I dag er alle billederne digitale og kataloget er også digitalt. Det seneste katalog fra 2019 kan ses her: https://the-golden.dk/images/files/6thcatalog.pdf